Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

“KREATÍV” MÓDON SZOPATJÁK A TATABÁNYAIKAT A HIVATALBÓL! Csúszik, büdös, mi az?

otthonutca-tb01.jpg

Egyszerű dolgokat szeretnének az Otthon utcában lakók, a polgármesteri hivatal megbízottjai végezzék a dolgukat.

otthonutca-tb02.jpg

Egyik olvasónk képei után mentünk el Tatabányán az Otthon utcába, megszemlélni hogyan is sikerült az éppen soros fűnyírást elvégezni. Önök felfedezik a képeken a járdát?

otthonutca-tb03.jpg

Lehet, a képekhez nem is igazán fűznénk kommentárt, csupán az ott lakók véleményét tolmácsoljuk, hogy az illetékesek és az elvileg a környéken lakó John Katika alpolgi is el tudja képzelni.

A “munkát” tegnap hajtották végre, de még ma délelőtt is ott virított.

Az Otthon utcában lakók kérdése:

“Ezt a borzalmat azért csinálják, mert peremkerület vagyunk? Ha megázik (és ugye ilyen most is előfordul), borzalmasan büdös, csúszik, nem lehet rajta közlekedni. Csak a fő utca és Katica utcájának kell szépnek lennie?”

Azt hiszem ehhez nem fűznénk kommentárt!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr10014865684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása