Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BEREZNAI ALPOLGÁRMESTER OTTHON IS DISZNÓÓLBAN ÉL? Tatabányaiak ennyit érdemelnek?

bereznai-szemet-komaromiut-elodsarok.jpg

Csakúgy röpködnek itt a milliárdok, egymás után el is kezdték a beígért beruházások egy részét - a befejezés is jön majd egyszer, reméljük - , de valahogy a napi működés, az nem igazán akar sikerülni.

Városlakóként csupán az az egyszerű kérdésünk van, hogy egy normális hétköznapot, azt esetleg meg tudnának rendezni?

komaromiut-elodsarok-tb01.jpg

Ez annak kapcsán merült fel, hogy a lakókörnyezetünkben - Bereznai alpolgármester területe - időnként levágják a füvet. Azt várná az emberfia, hogy már akkor összegyűjtik, amikor levágják, de nem, melyik fűszál éppen merre repült, arra tanyázik még hetekkel később is. Persze olyan is van amit hetek óta otthagytak, és van amit csak pár napja.

komaromiut-elodsarok-tb02.jpg

komaromiut-elodsarok-tb04.jpg

Egyszerű tatabányai polgárként rögtön felmerül, hogy miért okoz ilyen problémát a város tisztántartása?

Időnként látunk valami gyenge próbálkozást, mint az útkoszoló gép, aminek az “eredményét” még mindig csodálják az ott lakók, időnként bepróbálkoznak a lomb összeporszívózásával is, néha vannak közmunkások, akik kézzel söprögetnek, de igazából csak a szél végzi a munkáját.

Tessék mondani, alpolgármester úr, otthon is ilyen disznóólban tetszik élni?

komaromiut-elodsarok-tb05.jpg

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5814834718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása