Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN IS VANNAK ILYEN SZUPER ERKÉLYEK? Csak néhány raklap és fantázia kell hozzá

erkely1.jpg

Egy kicsit  erkélyből is lehet varázslatos városi menedék, Tatabányán is. Fogja magát az ember, és felvisz pár raklapot, mondjuk az ötödikre, kirakja szépen az erkélyre, tesz rá párnákat, és már kész is.

Egy erkély tavasszal, de főleg nyáron olyan, akár egy egészen apró, saját bejáratú nyaraló. Attól függően, hogy az ember hogyan rendezi be, elrepítheti a tengerpartra vagy a mesés keletre, mindeközben pedig ki sem kell tennie a lábát otthonról. Ehhez nincs szükség hatalmas térre, elég néhány ötletes és olcsó megoldás, hogy a szűkös erkélyből elbűvölő kuckót teremtsen az ember, ahová jólesik elbújni a világ elől.

erkely2_1.jpg

Már néhány raklap, pár puha párna és ízléses világítás is elég, hogy kiszakítson a hétköznapok monotonitásából-írja a Femina.

erkely4.jpg

A raklapot a szórakozóhelyek és kocsmák már régóta felfedezték maguknak, de van olyan vállalkozás, akik szinte csak raklapbútorokat készítenek.

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9414792870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása