Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BETEG, ZAVART FÉRFIT KAPTAK EL TATABÁNYÁN, A MÁRTÍROK ÚTON! A fiatal lányok megijedtek tőle

eltorzitottember-stephen-fodetorz.jpg

Tanulságként tesszük közzé ez a történetet, mert fontos, hogy nem minden az, aminek látszik.

Nemrég Sárberekben borzolta a kedélyeket egy zaklató “bácsi”, tegnap pedig a rendőrök egy Mártirok uti lépcsöházból vittek el egy lányokat “követő” férfit.

Egy ott lakó írta meg nekünk a történetet, miszerint az egyik tinédzser lány után a lakótömbig ment a férfi, sőt követte őt a lépcsöházba is, beszaladt utána.

A lánynak sikerült beérnie a lakásba, de a férfi nem adta fel, ugyanis becsengetett, de szerencsére a kislány édesanyja is otthon volt.

Ezután megjelent az egyik mellettük lakó 17 éves lány, a barátnőjével. Amikor a férfi ezt meglátta, hagyta az addigi lakást, utánuk ment, de a lány édesanyja megkérdezte a férfit, hogy mégis, mit keres ott.  

Láthatóan zavarodott állapotban, a férfi összevissza beszélt, valami cipőt emlegetett, mintha keresne és ,ég azt is, hogy szerinte hazajött.

A férfi ezután az emeleten lakó idős nénit vette célba, őt kezdte volna kísérgetni. Valószínűleg bement volna a néni lakására is, ha a szinten lévők nem figyelik.

Ezek után visszament az egyik lakáshoz és szó szerint benyitott a lakásba, ahol egy édesanya a kisbabájával és tinédzser lányával tartózkodott. Az édesanyának szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy tárcsázta rögtön a rendörséget, amit már akkorra a lakótömbből más is megtett.

A rendőrök gyorsan kiértek és elfogták a zavart férfit.

A rendőrség telefonos megkeresésünkre elmondta, hogy a férfi kezelés alatt áll, de veszélyt nem jelent az emberekre.

a kép: illusztráció

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3214775234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása