Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HATALMAS HAZAI BŐVÍTÉS TATABÁNYÁN! A Thermotechnika nagyot lép előre

thermotechnika.png

A kereskedelmi és vendéglátó-ipari hűtőket gyártó Thermotechnika-Crown Cool Kft. egy 2200 négyzetméteres, új gyártócsarnokkal bővíti tatabányai üzemét, 540 millió forintos beruházással - mondta el társaság ügyvezetője csütörtökön a létesítmény alapkőletételi ünnepségén.

Kiss János hozzátette, az új gyártócsarnokban a legkorszerűbb lézervágási technológiát alkalmazva többszörösére nő a termelékenység.

A társaság jogelődjeként az 1981-ben alakult Thermotechnika GMK volt Magyarország első társas vállalkozása. Jelenleg 150 főt foglalkoztatnak belföldön, emellett Romániában 148, Horvátországban 52 embernek adnak munkát. Szlovákiában és Szerbiában a saját gyártású berendezéseket forgalmazzák, kis létszámmal.

A vállalat a kereskedelmi és vendéglátó-ipari hűtők széles választékát gyártja. Termékeik közé tartoznak többek között az önkiszolgáló, bankkártyával működő hűtővitrinek, a több zónás borhűtők. A termelés 80 százalékát Nyugat-Európába exportálják.

A Thermotechnika építette ki Magyarország legnagyobb hűtőszerviz hálózatát, 70 szerelővel. A gyártás mellett kereskedelemmel is foglalkoznak, kínálatukban 3000 féle professzionális vendéglátó-ipari termék szerepel.

A cég budapesti logisztikai központja 6000 négyzetméteres, emellett hat régiós alraktárból szolgálják ki partnereinket.

A cégcsoport a külföldi leányvállalatokkal együtt 14 milliárd forintos árbevételt ért el 2018-ban, a magyar egység árbevétele 4,2 miliárd forint volt, mely a gyártásból, a kereskedelemből és a szerviztevékenységből tevődött össze. Az új üzemcsarnok felépülése után, 2020-tól a gyártásból származó, évi 0,8 milliárd forintos bevétel várhatóan megduplázódik - ismertette az ügyvezető.

(via MTI)

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3314760168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása