Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ZARÁNDOKVONAT INDUL TATABÁNYÁN KERESZTÜL CSÍKSOMLYÓRA! Már lehet venni jegyeket

ferenc_papa.jpg

Már megvásárolhatja jegyét a 2019. május 31-én Őszentsége Ferenc pápa ünnepi csíksomlyói szentmiséjére induló zarándokvonatra!

Május 31-én 12:03-kor gördül ki a tatabányai vasútállomásról az a Sopronból induló vonat, mellyel a már hagyományos Csiksomlyói Búcsúra utazhatnak a hívők Erdélybe. A nagy népszerűségnek és tiszteletnek örvendő egyházi eseményt az idei évben Ferenc pápa nevével fémjelzett celebrált ünnepi mise teszi még különlegesebbé.

A zarándokvonat Sopron, Fertőszentmiklós, Kapuvár, Csorna, Győr, Tatabánya, Budapest-Kelenföld, Szolnok és Püspökladány állomásokon áll meg és biztosít felszállási lehetőséget utasainak a Gyulafehérvári Egyházmegye felhívása szerint, valamit az utasok kérésére a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasúti Zrt.

A társaság információi szerint fekvőhelyes elhelyezés és étkezőkocsi nem áll rendelkezésre az úton, azonban az utazás kényelmét megfelelő párnázott ülések biztosítják majd. A zarándokúton a korábbi évekhez hasonlóan lehetőség lesz elmélkedésre, lelki gyakorlatokra.

Az vonatúton kísérők, lelkipásztorok biztosítják majd a gyónás lehetőségét és elősegítik a szentmisére a lelki felkészülést.

A zarándokvonatra a jegyek már megválthatók a személypénztárakban illetve a MÁV-START Zrt. valamennyi pénztárában, valamint a https://www2.gysev.hu/zarandokvonat-ferenc-papa-unnepi-szentmisejere-csiksomlyo-2019-0 oldalon keresztül is.

A szervezők egyházközségek, csoportok, társaságok és egyének jelentkezését egyaránt fogadják.

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1514738203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása