Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

“EMBERSÉGBŐL PÉLDÁT”: Eta néni a összespórolt pénzből vett ultrahang gépet a Szent Borbála Kórháznak

eta_neni.jpg

Egy idős házaspár összes megtakarításából vett ultrahang készüléket a Szent Borbála Kórháznak. Igazán emberi és példamutató gesztus ez részükről, hatalmas emberi nagyságról tanúskodik. Csupán az a szomorú, hogy úgy áll az egészségügy, hogy magánadományokból kell kipótolni azt, amit a kormánynak kellene biztosítania alapból.

“Egy rendkívül bőkezű magánadománynak köszönhetően modern ultrahang készülékkel gyarapodott intézményünk eszközparkja. Az 5,7 millió forintos támogatásból vásárolt berendezés az urológiai betegek korszerű ellátását biztosítja. Az önzetlen felajánlás háttér-történetét dr. Lőke János főigazgató így összegezte: „Eta néni betegsége miatt döntött úgy, hogy sorstársai javára, intézményünk Urológiai Osztályát támogatja. Előzetesen informálódott, mire lenne a legnagyobb szükség, és kölcsönönös egyeztetés után egy ultrahang készülék beszerzésre ajánlotta fel, férjével közös életük megtakarítását.” Az adományozó tiszteletére az ultrahangnak helyet adó szoba az „Horváth ultrahangszoba és kezelő” nevet kapta -írja a Szent Borbála Kórház a Facebook-oldalán.

Ezek után már csak azt várnánk, hogy az összes helyi politikus pártállástól függetlenül tesz valami hasonlóan nagylelkű felajánlást a kórháznak.

 

Fotó: Szent Borbála Kórház

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9914694048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása