Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

GRATULÁLUNK! MAGASRANGÚ KITÜNTETÉS HÁROM TATABÁNYAI MŰVÉSZNEK! Lapis Erikát, Sopotnik Zoltánt és Faludi Ádámot is kitüntette a miniszter

sopotnik-lapis-faludi.png

Méltán lehetünk büszkék azokra a tatabányai művészekre, akik a mai napon különbözű díjakat vehettek át.

A március 15-i ünnep alkalmából kitüntetettek életművükkel, alkotásaikkal a magyar nemzet kultúrkincseit gazdagították. Így fejezte ki tiszteletét nekik a miniszter, amikor szerdán Budapesten, a művészeti és egészségügyi díjakat adott át.

Kásler Miklós úgy fogalmazott, a művészet a lélek talán legfinomabb megnyilvánulása, a művész szeretne értéket adni az emberiségnek és lehetővé tenni az emberek közötti megértést.

Az emberi erőforrások minisztere március 15-e alkalmából,

sopotnik_zoltan.jpg

Sopotnik Zoltán író, költő részére,

faludi-adam.jpg

Faludi Ádám író, költő részére,

lapiserika.jpg

  • kiemelkedő színészi, rendezői tevékenysége elismeréseként Jászai Mari-díjat adott át:

Lapis Erika, a tatabányai Jászai Mari Színház színművésze részére,

Díjazottak teljes névsora ide kattintva elérhető.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3514686634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása