Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ TATABÁNYAI TOLVAJ: Úgy lopott gyűrűt, ahogy még soha senki

gyuru.jpg

Filmet biztosan nem forgatnak az életéről, de reklámban még szerepelhet az a nő, aki ellen most emeltek vádat Tatabányán. Elképesztő sztori.

A Tatabányai Járási Ügyészség szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy nővel szemben, aki egy tatabányai ékszerüzletből egy darab ezüstgyűrűt úgy lopott el, hogy a gyűrű megőrzésére szolgáló, azt rögzítő horgászzsinórt elharapta. Azt indítványozták, hogy a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben a büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat bocsássa próbára, továbbá 3500 forint összegben meghatározott vagyonelkobzással sújtsa.

Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk: a vádirati tényállás szerint a vádlott 2017. augusztus 11-én dél körül tért be a tatabányai ékszerüzletbe. Az üzlet gyűrűs polcán elhelyezett, 3500 forint értékű, női ovális fehér cirkónia köves, 2,3 gramm tömegű ezüst gyűrt oly módon tulajdonította el, hogy az eladó figyelmetlenségét kihasználva, a gyűrű megőrzésére szolgáló, azt rögzítő horgászzsinórt elharapta, majd a gyűrűt a táskájába rejtette.

(kemma)

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7314681798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása