Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYA VASÚTÁLLOMÁS ÍGÉRGETÉS: Bencsik Jánosnak még mindig van bőr a képén

tbvasutallomas_bencsik.jpg

Ugyan nem erről szólt Tatabánya jelenlegi országgyűlési képviselőjének tegnapi posztja , hanem az épülő új tatabányai sport- és rendezvénycsarnokról, de mondhatjuk, Bencsik képviselő belefutott.

Úgy izomból, a vasútállomásba, ismételten. Szerencse, hogy nem jött egy gyors vonat szemben.

Ezen poszt kapcsán gyorsan meg is kérdezték tőle a tutit, hogy oké a győzelmi jelentés a csarnokról, de Tatabányán szégyenét még mindig nem sikerült újratervezni.

A csarnok kapcsán sokadszor megkapta, hogy mi a helyzet a vasútállomással, meg úgy egyébként, már a vonatok megközelítése is problémás, mint ahogy már többször is írtunk róla.

Ez utóbbira is csupán annyit válaszolt, hogy az elmúlt 30 évben is így használtuk, jó lesz ez így is. (Nyilván őt nem igazán érintheti a probléma.)

“Akkor azt legyen kedves Bencsik úr elmondani, hogy aki nem tud a rossz lépcsőkön (egyáltalán) lépcsőkön netán csomaggal le fel menni. Az ne utazzon? Nem kell ehhez ingyen utazó nyugdíjasnak lennie! Sajnos fiatalabbak is vannak akiknek gondot okoz.Egyáltalán nem kell sorolgatni! Csak oda kell menni és körülnézni alaposan! Sportcsarnok? Mélygarázs? Minden sikerül csak valamiért ez az egy nem! Egymásra mutogatás az igen!!! A város szégyene!!! De van még bőven!!!” írta a Facebookon egy tatabányai polgár.

Az országgyűlési képviselő válaszolt is gyorsan:

“Amennyiben elolvasta az iménti bejegyzésemet, akkor abból az Ön számára is kiderülhetett, hogy eddig is érdemben foglalkozott vele a Kormány, de miután nem helyiérdekű vasútról van szó, hanem egy nemzetközi fővonalról, így nem csak Tatabányán, és nem is csak Magyarországon szólhatnak bele annak fejlesztésébe. A jelenleg folyamatban lévő MVP-fejlesztések önmagukban eltörpülnek a vasútállomás tervezett beruházása mellet”-magyarázkodott a politikus.

Tényleg itt tartunk, hogy most már nem elég, hogy a városvezetők tehetetlenek, hanem az ország is, pedig úgy adják elő, hogy a Fidesz vezetője elemi erővel küzd az Európai Unióval?

És akkor egy vasútállomás kifog rajta? Ez most komoly?

Vagy ennyit még János sem néz ki a saját főnökéből?

Vagy ez is Soros miatt van? Esetleg Juncker blokkolja a felújítást? Vagy idegenek lények a Szíriuszról?

Ha megnézzük, mit is ígértek, amikor nagy dérrel-dúrral itt volt a gazdi, akkor látjuk, hogy már tavaly március 15-re(sic!) már el kellett volna készülnie.

Ha nem hiszik, nézzék meg, még a Magyar Közlönyben, is kihirdették.

Talán egy jobb füllentés-tanárhoz kellene menni?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2814677182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása