Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HÁLÁSAK LEHETNEK A TATABÁNYAIAK SCHMIDT CSABÁNAK! A patkányok nem fogják megtámadni Önöket, ha a kukák környékét takarítják!

 kukatarolo-cseriltptb01-cimlap_1_2.jpg

Egészen sűrű levélváltásban vagyunk a polgármesterrel és szövegértelmezős csapatával.

Két cikkünkben írtunk már róla, milyen drasztikus áremelést hajtott végre a tatabányai kukás cég, amely áremelést a Fideszes közgyűlési többség által elfogadott, jelenleg is érvényben lévő szemétrendeletet tesz lehetővé.

Néhány napja írtunk róla, hogy nagy bajban lehetnek ott a hivatalban, mert elég sajátságosan értelmezik a rendeleteket, és szemrebbenés nélkül hazudnak, ha szükséges. Egyszerűen letagadták, mintha nekik ehhez semmi közük nem lenne.

Jönnek persze a cikkekre helyreigazítást kérő levelek, amelyben különösebb érdeklődést sem tanúsítva mantrázzák az agyament ötleteiket. Belekapaszkodtak apróságokba, mint például hogy azt írtuk, Önöknek kell a kukákat takarítaniuk. Szerintük az a fontos, hogy Önöknek csak a kukák környékét, illetve ha bekerítették, akkor a kerítést kell tisztán tartani, fertőtleníteni, magukat a kukákat nem is kell. Cuki, nem? Gyakorlatilag bagatell! Mindenki alig várja, hogy gusztustalan és adott esetben fertőző dolgokat pucolhasson.

A Schmidt Csaba vezette jogi-kommunikációs stáb (lényegét tekintve nem választható szét), szerint mi félrevezetjük Önöket, mert takarítás közben nem lesznek fertőzés veszélynek kitéve illetve a patkányok sem fogják megtámadni a lakókat. Szerintük a rendelet ezen része megfelel a jelenlegi előírásoknak.

Hát, hogy a viharba ne történhetnének meg ilyen esetek!

Tényleg normális, aki ilyeneket leír?

Talán be fogják a patkányokat idomítani, hogy udvariasan köszönjenek annak a lakónak, aki szemetet hoz le?

Azért így utólag felmerül az emberben, vajon ezt ők maguk el is hiszik?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6114627544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása