Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

EGYELŐRE ENNYI VOLT A JÓ IDŐ! Holnaptól megint jönnek a mínuszok

zimanko-palettaonline-hu.jpg

Mire számíthat ma estig?

Többnyire erősen felhős időre számíthatunk, az ország középső és nyugati részén többfelé, keleten helyenként várható eső, zápor. A déli szelet elsősorban a Dél-Alföldön kísérhetik erős lökések, majd késő délutántól északnyugat felől egyre nagyobb területen északira, északnyugatira fordul a szél, és megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet az Alföldön 12 és 17, másutt 8 és 12 fok között alakul.

Késő estére 2 és 8 fok közé hűl le a levegő, nyugaton lesz a hidegebb.

Éjszaka a keleti országrészben is egyre nagyobb területen északnyugatira fordul a szél, és elsősorban a Dunántúlon erős, néhol viharos széllökések is lesznek. Hajnalra általában -2 és +3 fok közé hűl le a levegő.

Hétfő reggeltől jobbára közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, de az északkeleti országrészben borult területek is előfordulhatnak. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északnyugati, északi szelet többfelé kísérik erős, néhol viharos lökések, majd késő délutántól mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű, északnyugaton lesz hidegebb az idő.

Kedden többnyire erősen felhős lesz az ég, de északnyugaton már hosszabb napos időszakok is lesznek. A keleti országrészben szórványosan kisebb eső előfordulhat. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -5 fok között alakul, keleten lesz enyhébb az éjszaka. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között várható.

Szerdán az ország túlnyomó részén napos, gyengén felhős időre van kilátás, ugyanakkor a délkeleti határ mentén erősen felhős lesz az ég. Csapadék nem valószínű. Az északi szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Végül csütörtökön az ország nagyobb részén napos, gyengén felhős idő várható, ugyanakkor keleten az éjszaka képződő köd és rétegfelhőzet helyenként napközben is megmaradhat. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4714605914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása