Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HÁBOROGNAK A TATABÁNYAI BOLTOSOK A “LÖLÖ” PLÁZA ÉPÍTKEZÉSE MIATT! Benne voltunk az RTL Híradóban is

uzletekhaborognak-rtlhirado.jpg

 

Tatabányán elindult a “Lölö pláza” projekt, mint arról beszámoltunk mi is.

Úgy tűnik, nem arat osztatlan sikert a beruházás első ütemének megvalósítása - ahogy az Rtl híradója beszámolt róla, a projekt elindítása, borzolja az ottani kedélyeket, a Megyeháza téren lévő boltosokét.

Talán azt gondolhatja az önkormányzat, hogyha sokkot kapnak, nem felejtik el majd soha a beruházást. Ja, nem is fogják. Mondjuk a tatabányaiak sem, mert történeti pillanathoz köthető, amikor elkótyavetyélték a város közepének egy részét a serény hűbéresek. És ha megépül majd a Lölö-pláza, ez a tény ott lebeg majd felette.

A beruházás miatt körbevették kerítéssel a területet, ahogyan kell, csak az nem érdekelt senkit, hogy ezzel lezárták az ott lévő üzletház bejáratát, csak a hátsó, egy emelettel feljebb lévő bejáratnál lehet megközelíteni ezek után.

Volt olyan boltos, aki azt mondta, velük senki nem egyeztetett a dologról, ráadásul a vevők alig találnak be az üzletbe, az árut is nehezen tudják be- és kivinni az üzletből. Ha ez így megy tovább, nemsokára lehúzhatja a rolót.  Pedig az önkormányzat pár méterre van csak az említett bolttól, valakit igazán küldhettek volna elmondani a boltosoknak, hogy mire számíthatnak.

Schmidt Csabáék azt válaszolták az RTL megkeresésére, hogy szóltak nekik, többször egyeztettek, és az építési engedélyezési eljárásról is megkapták a határozatot, fellebbezhetek volna, de nem tették.

Állításuk szerint például kártalanításról sem kaptak tájékoztatást a boltosok. Az RTL-nek azt írta az önkormányzat, ha a tulajdonosok bizonyítani tudják, hogy a beruházás alatt jelentősen visszaesik a forgalmuk, a hivatal nem zárkózik el a kártérítési lehetőségek megvizsgálásától sem. Nem zárkózik el. Tényleg? A pofám leszakad, még ők gyakorolnak kegyet.

Érdekes és a történethez tartozik az is, hogy az egyik üzlethelyiséget két éve az önkormányzat egyik cége meg akarta venni 1,8 millió forintért, amit a mostani tulajdonos évtizedekkel ezelőtt 2 millióért vásárolt. Milyen gálánsak, ugye? Tökéletes úriemberek! Persze, ha a tatabányai emberek ellehetetlenítéséről van szó!

Talán annyira félnek Lölö-bácsitól és aki mögötte áll, hogy bárkit feláldoznának, csak ne kelljen nemet mondani a projekt kapcsán semmire.

(RTL Híradó)

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6814603676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása