Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYA ÍGY BÚCSÚZTATJA 2018-AT! Szilveszteri utcabál és tűzijáték a városközpontban

tuzijatek.jpg

Köszöntse sokadmagával az újévet Tatabányán a városközpontban, az Árpád téren!

December 31-én 22 órától utcabál várja mindazokat, akik kilátogatnak az Árpád térre. A jó hangulatról a Party Syndrom Zenekar és DJ Makszim gondoskodik. Éjfélkor tűzijáték!

A téren forró italokkal és ételekkel várják a bulizni vágyókat.

Fellépnek:

Party Syndrom Zenekar

DJ Makszim

Éjfélkor tűzijáték

A szervezők tájékoztatják a lakosságot, hogy a rendezvény miatt a 2018. december 31-én 22 órától 2019. január 1. reggel 4 óráig lezárásra kerül a városközpontban a Polgármesteri Hivatal előtti útszakasz.

A rendezvényen petárda és tűzijáték használata tilos!

Petárda használata minden esetben tiltott. A tűzijátékokat pedig az arra vonatkozó biztonsági szabályok miatt nem lehet tömegben használni.

Amennyiben a rendezvényen petárda vagy tűzijáték használata előfordul, annak használójával szemben az erre vonatkozó szabályok szerint rendőri intézkedést és szabálysértési eljárás lefolytatását kezdeményezi a hatóság.

(tatabányapont)

 

Fotó: tatabanyapont.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9114525434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása