Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NAGYÜZEMBEN A RÉSZEG SOFŐRÖK TATABÁNYÁN! Van aki még jogsi, sőt érvényes forgalmi nélkül nyomja.   

ittasvezetesalkoholsoforill-1031x600.jpg

Úgy tűnik a tatabányai járőrök nem tudnak elégszer intézkedni az ittas járművezetőkkel szemben.

Az első, akiről hírt adtak, a jogsi miatt bukott le, tegnap hajnalban. A 26 éves helybéli autós férfi, akit Tatabányán, az Árpád úton állítottak meg a járőrök. A rendőrök a sofőr és a jármű iratainak ellenőrzését követően alkoholszondát alkalmaztak a férfival szemben, amely ráadásul pozitív lett, ezért előállították őt a Tatabányai Rendőrkapitányságra. A sofőrrel szemben az egyenruhások szabálysértési és büntető feljelentést tettek.

Tegnap délután állítottak meg a rendőrök Tatabányán egy Suzuki típusú személygépkocsit, amit egy 35 éves nagyigmándi férfi vezetett. Amikor elkérték az iratait kiderült, hogy nincs jogsija, az autónak nemcsak hogy hiányzott a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása, hanem a forgalomból is ki van vonva, ráadásul annak műszaki érvényessége is lejárt. Súlyosbította a helyzetet, hogy kiderült a sofőr ivott is, ezért előállították a rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben.

A két eset között egyébként a tatabányai rendőrök Vértesszőlősön igazoltattak egy 58 éves sofőrt. A jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a baji férfit előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol elvették a vezetői engedélyét.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4214508738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása