Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÉLJEN A FIDESZ, ÉLJEN A PÁRT! Tatabányai termelési jelentés Csabától, a város papíron első emberétől

csabika_1.jpg

Már régóta sejtjük, hogy a Fidesz igazi kommunista, akarom mondani bolsevik párt, jó példa erre Schmidt Csaba folyamatos  termelési jelentése a Facebookon.

Kényszeresen szinte minden pillanatáról a beruházásoknak is megpróbál beszámolni, hál’istennek még a téglákat nem mutatja meg egyenként a tatabányaiaknak, de eljöhet még az az idő is.

Pár példa a polgármester termelési jelentéseiből:

A régi kollégiumban is gőzerővel folyik a munka.

Befejeződött a Bolyai Iskola felújítása.

Megújult a Kertvárosi Bölcsőde.

Hidegben is dolgoznak a kivitelezők a Gimnáziumon!

Ezek csak az utóbbi napok Facebook-bejegyzései.

Hirtelen ez utóbbi kapcsán az jutott eszünkbe, hogy mégis mit csinálnának a kivitelezők? Elmennének melegebb égtájakra, amíg itt is jobb idő lesz?

Mintha most már csak a fényképek érkeznének a beruházásokról,  csak az átadáson van ott. Lehet hogy nincs ideje kimenni, vagy most már ő is cikinek érzi, amit régebben csinált. Mondjuk, ha így van, az önreflexió dicséretes.

Azért ha már ennyire imád jelenteni, a meg nem épült vasútállomásról és az új piacról is jelenthetne néha. Vagy a tégla és a beton mutogatáson túl, koncentrálhatna az emberekre is, a különböző humánkoncepciókra, amelyekből biztos rengeteg van a tarsolyában.

Hol van például egy rendes  sportkoncepció a különböző sportágak népszerűsítésére, finanszírozására és ezek összehangolására?

De említhetnénk egy valódi fejlesztési - és nem felújítási - koncepciót is.

Legalább itt karácsony környékén álmodozhatna picit ez a Csaba gyerek!

 

Fotó: youtube

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6014507784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása