Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

CSÜTÖRTÖKI KÖZGYŰLÉS: Tökös tatabányai ellenzéket álmodtunk! Lesz ilyenünk?

varoshazatb-indafoto-hu_3.jpg

Csütörtökön lesz az év utolsó városi közgyűlése, hacsak nem hívnak össze valamiért egy rendkívülit.

Eljátszottunk a gondolattal, főleg a parlamentben a héten történt események fényében -  itt többek között az erkölcstelen rabszolgatörvény és a bírósági törvény botrányos elfogadására és a nagyfokú felháborodásra gondolunk - és arra lennénk kíváncsiak, hogyan nézne ki, amikor a tatabányai ellenzék a közgyűlésen igazán megszorongatná Schmidt Csabát?

Mondjuk, ha lenne elég vér a pucájukban, hogy tiltakozzanak ők is, nem hagynák magukat behúzni a csőbe, és nem asszisztálnának a városvezetők hülyeségeihez, mint tették sokszor eddig is.

Nem engednék neki levezetni az ülést, kifütyülnék, eldugnák előle a mikrofont, esetleg a bátrabbak megdobálnák paradicsommal, vagy egyszerűen nem hagynák szóhoz jutni.

Pluszban néhány bátor ellenzéki képviselő  elhívná a tatabányaiakat a hivatalba a közgyűlésre. Már látjuk is magunk előtt, akár egy Tarantino-filmben: megindulnak az emberek az ülésterem felé, nagyon sokan, élükön a lobogó kabátos, borostás ellenzék összeszorított szemekkel, elszántan, kezükben az összegyűrt előterjesztések, füst és elszánás szag mindenütt...Szóval így.

Mert most egy erőtlen, hangtalan ellenzék van városunkban. Talán ha majd átveszik a rezgést a tüntetőktől és a sarkukra állnak, mellettük teremnek a helyi polgárok is.

Szurkolunk.

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1214487068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása