Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ITT AZ ÚJ TATABÁNYAI MENETREND JANUÁR 1-TŐL! Részletesen, az összes járatot megtalálja

t-busz-stockfoto_1.jpg

Január 1-től ismét változik majd a buszmenetrend Tatabányán, a T-Busz korrigált kicsit rajta, csütörtökön kerül a városi közgyűlés elé a változtatás, szerintünk csont nélkül átmegy a dolog.

Jó hír, hogy ráébredtek, ha már a hegyen díszeleg a Gerecse kapuja, menjen már ki oda is buszjárat, ami nemcsak a kirándulóknak, hanem a környéken élőknek is jó lesz. Mondjuk nem viszik túlzásba:  a tervek szerint a járat napi 3 alkalommal indul március 15. és november 1. között.

Az előterjesztésben azt írják továbbá, hogy az úgynevezett hosszú járatokon csúcsidőben és azon kívül  tapasztalt utasforgalom változások eltérő járatidők bevezetését teszik indokoltá, ami remélkük, azt jelenti, hogy például műszakváltáskor kis idő eltéréssel több buszt is indítanak. Mondjuk ehhez nem kell nagy szakembernek lenni, hogy rájöjjünk, már az elejétől így kellett volna tervezni. Mindezek tükrében korrigálják a szabad és munkaszüneti napokon indított buszjáratok menetidejét is.  A módosítás az 1-es járatcsoport, a 2-es járat, a 3-as, 4-es és 5-os járatcsoport, a 6-os és 16-os járatok, a 8-as járatcsoport, a 9-es és 9D járatok, 10-es és 11-es járatok menetidejét érinti majd.

Ezek után lássuk a tervezett teljes menetrendet:

menetrendtervtb01.jpg

menetrendtervtb02.jpg

menetrendtervtb03.jpg

menetrendtervtb04.jpg

menetrendtervtb05.jpg

menetrendtervtb06.jpg

menetrendtervtb07.jpg

menetrendtervtb08.jpg

menetrendtervtb09.jpg

menetrendtervtb10.jpg

 menetrendtervtb11.jpg

menetrendtervtb12.jpg

menetrendtervtb13.jpg

menetrendtervtb14.jpg

menetrendtervtb15.jpg

menetrendtervtb16.jpg

menetrendtervtb17.jpg

menetrendtervtb18.jpg

menetrendtervtb19.jpg

menetrendtervtb20.jpg

menetrendtervtb21.jpg

menetrendtervtb22.jpg

Ez az egy tervezet van, így jó eséllyel ezt fogják elfogadni



írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4814396070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása