Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELVITTE A CICA TATABÁNYÁN AZ ATLÉTIKAI PÁLYA FELÚJÍTÁSÁT! Talán nem csak a haverokat kellene meghívni?

grosics.jpg

Most tették közzé, hogy eredménytelennek nyilvánították, a Grosics Gyula Stadionban és a stadion mellett található alsó füves pályán az atlétikai pályák korszerűsítését és bővítését a szövetségi előírásoknak megfelelően.

A pálya műszaki paramétereit a Magyar Atlétikai Szövetség szövetséggel közösen dolgozták ki a szakemberek, nyilván abban hiba nem lehetett.

A mostanában alkalmazott közbeszerzési metódusnak megfelelően nem nyílt volt a közbeszerzés, ami most ismételten nem jött be. Pedig a helyi terepet jól ismerő Geotech-től, a Strabag-on át egy nyékládházi cégig, nyolcat kértek fel hogy ugyan adjanak már ajánlatot. Jobb lenne végre, ha teljesen nyílt lenne a pályázat.

A nyolcból kettő gondolta úgy, hogy őt per pillanat érdekli a lehetőség. Az egyik egy székesfehérvári cég a Greenturf, amely több, mint  170 millióért csinálta volna, a másik pedig a jólismert Vértes-Út Építő és Szolgáltató Kft Tatáról, aki szintén 170 millió körüli összeggel pályázott.

Most egyelőre lyukra futottak, mert az eredetileg tervezett büdzsébe nem fértek bele, így lefújták az eredményhirdetést. Mindkét ajánlat áthidalhatatlan távolságban volt a tervezett kerettől, így most főhet a fejük az illetékeseknek.

Ráadásul a hírek szerint az országos szövetségben személyesen is megmozdultak, hogy csináljanak valamit a helyiek, mert skandallum, hogy nem képesek eredményesen lebonyolítani egy ilyen pályázatot.

Egy nyílt pályázathoz mit szólnának?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9214390434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása