Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BERÁGTAK A TATABÁNYAI ANGYALOK! Mit képzelnek a csalók?

angyalok_2.jpg

A morál mindig nehéz és összetett dolog, amivel a segítő ember is gyakran találkozik, sajnos a hiányával is egyre többször. Sok hasonló dolgot végző ismerősöm számolt be hasonló esetekről, mint amin a Tatabányai Angyalok rágtak be a minap.

“Segíteni szeretnénk, na de!!

Mégis mit képzeltek?!

Kértek, követeltek, rágalmaztok! Miközben több profillal ügyeskedtek??

Hazudoztok,hogy

-egyedülálló..

aztán mégis csak kiderül, hogy ott a "férfi" vagy férj az igazi profilodnál?

-szegény..

Mégis van pénz műpillára, műkörömre, wellnes hétvégére?

..és még sorolhatnánk

-bútor kell,ruha kell...

Pár nap múlva áruljátok a jó szívvel felajánlott adományokat? “ írták ki a Facebook-oldalukra felháborodva és szomorúan, gondolom én. És nagyon át tudom érezni a felháborodásukat, amikor arra teszik fel az életük egy részét, hogy másokon segítsenek, mások kilátástalanságát orvosolják, és akkor jönnek a követelések vagy éppen a valakinek nagy nehezen megszerzett bútort vagy bármit megpillantják pölö a Jófogáson vagy valamelyik helyi adok-veszek oldalon. És akkor paff, jön a nagy pofon. Gondoljunk csak bele, hány szomorú és kemény történettel találkozhatnak nap mint nap, nem csak ők, bárki, aki valamilyen formában segítő munkát végez. És még válogassák ki, hogy melyik a kamu sztori, melyik családi katasztrófa, betegség, stb. nem igaz? Mégis hogyan? És mégis, miért pont nekik kellene megtenni?

Nemrég írtunk róla, hogy milyen jó, hogy Tatabányán is egyre több civil segítő kezdeményezés van, ami társadalmi szempontból nagyon fontos. Hogy vannak emberek, akik egyszer azt mondják, én nem várok az államra, önkormányzatra, ki tudja kire, hanem önerőből segíteni fogok és kész. És mennek, csinálják, elhivatottak. Ezek a “csapatok” annyi erőt és pluszt adnak és adhatnak a szociális szférának, hogy csak na. Áltörténeket helyett meg kellene becsülni őket.

 

Fotó: Tatabányai Angyalok

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr314358565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása