Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÖN SZERETNE ILYEN KETRECEKET TATABÁNYÁN? Van, ahol már beváltak

tarolo.jpg

Egy kedves olvasónk Gyöngyösön járt és nem volt rest lefényképezni nekünk az ottani ketrecszerű szeméttárolókat. Meg is kérdezte az ott lakóktól, bevált-e, működik-e ez a fajta zárható kuka-rendszer, és azt a választ kapta, hogy igen, működik. tarolo2.jpg

Ha jól emlékszem, Tatabányán is vannak hasonlók, de nem ez a fajta lett az etalon. Igaz, ez sem esztétikusabb, mint a nálunk működő társaik, de a Tatabányaival ellentétben működik. Azt még érdekes lett volna megtudni, hogy Gyöngyösön is a lakóknak kell-e takarítaniuk a ketreceket, mindenesetre ajánljuk a városvezetés figyelmébe.tarolo3.jpgÁllítólag pár sok tatabányai lakóközösség megkereste már a polgármestert és csapatát különböző ötletekkel, de süket fülekre találtak a javaslatok.

 

Fotó:Facebook

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!




A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5514276753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása