Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

DRÁGA VÉREIM, TATABÁNYAIAK! Új vasútállomás helyett kaptok egy bizottságot

 allmi_lepcso_1_1.jpg

Mielőtt azt gondolnák, hogy ilyen nincsen, meg kell nyugtassuk Önöket, bizony létezik a nagyon hülye nevű

‘Tatabányai vasútállomás akadálymentesítésének megvalósíthatóságának megvizsgálása és megvalósításának elősegítése érdekében létrejött ideiglenes bizottság.

Bizonyára sokan ismerik a Monty Python híres humoros videóit, többek között a Hülye Járások Minisztériumát és a Macska összezavaró Kft, na ezeket irigyelhették el a tatabányai politikusok, amikor májusban elfogadta az erről szóló határozatot a fideszes többség. Ráadásul ők maguk nyújtották be az ezt tartalmazó, módosító javaslatot,  Magyarné Kocsis Andrea dohányboltos által.

Arra gondoltunk, ha már ennyire belejöttek a hülyeségbe, javaslunk nekik mi is egy-két bizottság nevet, hátha ezeket is csont nélkül megszavazzák.

Lehetne Mészáros Lőrincnek Minél Többet Adjunk Oda bizottságot  is létrehozni. Feladatuk lenne azon gondolkodni, hogy mit lehetne  még a Nemzet Gázszerelőjének eladni, méghozzá teljesen ingyen.

Természetesen megalkothatnák a Minek Fizettessünk Kötbért az Elhúzódó Projektekre Bizottságot, az ő feladatuk pedig, hogy nyilvánosan örömüket fejezzék ki, bármekkora csúszással készülnek el a projektek. Még akkor is, ha jelentős csúszással, fő az öröm és az ünneplés.

De ha vannak ötleteik még bizottság-nevekre, nosza, írják meg nekünk, segítsünk együtt a városvezetésnek.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4814260579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása