Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MA DÉLELŐTT ELTŰNT EGY KISLÁNY VÉRTESSZŐLŐSRŐL! Segítsen megtalálni a kislányt

bojtos-beatrix-cynthia-fb.jpg

A mai nap folyamán délelőtt látták utoljára, illetve akkor volt utoljára róla információja a családnak.

A kislány neve:Bojtos Beatrix Cintia, 15 éves.

Utolsó ismert tartózkodási helye: Vértesszőlősön, a Valusek Dezső úton látták utoljára. Az akkori ruházata, egy kék színű egyberészes szoknya volt rajta, ami virágmintás.

A kislány 170 cm magas, barna hajú, kék szemű. Különös ismertető jele, hogx mindkét térde műtött így két két heg látható a térdein.

A mai napon, azaz augusztus 22-én 9:30 körül elindult az egyik hozzátartozójának a munkahelyére de sajnos nem érkezett meg. Azóta sem ment haza, ha bárki bármit tud róla kérik, a 20-333 2112 telefonszámra jelezze.

Eltűnését a rendőrségen bejelentették.

Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,hívja a rendőrséget:

a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait.

Vagy hívhatjáka a következő számot :0620-333-2112 / 0620-312-6982

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7814196091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása