Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

CSAK POZITÍVAN TATABÁNYAIAK! Itt a megoldás a szemétre és a helyi patkánycsaládokra

varoshazatb-indafoto-hu_2.jpg

Vlagyimir Putyin orosz elnök egy oktatási fórumra látogatott, és ott elmondott beszédében azt mondta, a pozitív hírek fájóan hiányoznak a közösségi médiából, holott szerinte jobb lenne, ha a közösségi média 100 százalékban csak pozitív dolgokról szólna.

Putyin rendszerében közben a hatóságok egyre keményebben lépnek fel a kormányzattal szemben kritikus internetezőkkel szemben, a legnagyobb orosz közösségi oldalak a hatóságokkal együttműködve segítenek figyelni és megtalálni azokat, akik szúrják a rendőrség szemét- írja a 444.hu.

Megérkezünk hát a tényleges abszurd világába? Már látom magam előtt, hogy a magyar kormányfő, nemsokára hűségriadót rendel el hasonló ötletét megvalósítandó. Sőt, továbbgondolja a dolgot és egész egyszerűen betiltja a negatív híreket a sajtóban. Egy kis alaptörvény módosítás után nagyjából két hét és már meg is lesz, az országgyűlés megszavazza aztán mindenki boldog: parancsszóra. Az interneten és a nyomtatott sajtóban is csak pozitív híreket olvashatnak majd a polgárok Tatabányáról, például, milyen szuper, ez a sok szemét a városunkban, hiszen a kukákból kifolyó szemétfürtök erősítik a tatabányai emberek immunrendszerét, és a szeméttel egy időben megjelenő patkányokban hatalmas perspektíva rejlik. Hiszen nyithatunk patkányfeldolgozó üzemeket, amelyek különleges szalámikat, kolbászt satöbbi gyárthatnának ínyenceknek, így plusz még több munkalehetőség is lenne a városban. De a patkány háziállatnak is kiváló, őrző-védő funkciója is páratlan, nem kell méregdrága kutyát venni, csak lemegy az ember a legközelebbi kukához, elfog egyet és betanítja. De születhetnek majd cikkek a szerencsére fel nem újított vasútállomásról is, ugyanis így már a legújabb technológiával utazhatnak a tatabányaiak, a légpárnás vonatokkal, amelyeket nemsokára már Magyarországon is gyárt a Mészáros Vasútipari Társaság, és nekünk egy ilyen szerelvények befogadására alkalmas állomásunk lesz, márcsak pár évet kell várni. Az ötleteknek csak a polgárok fantáziája szab majd határt, a lényeg, hogy mindent pozitív színben lássunk, a híreket rózsaszín csomagoló papírba tekerve fogyassza a nép. Ettől megszűnik a depresszió, mint betegség, senki nem lesz lehangolva még akkor sem, ha elviszik a feje felől a házát.

Egy rózsaszín, mosolygós Tatabányára fog vigyázni a jóképű Turul-madár.

 

A fotó illusztáció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyban@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1614184919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása