Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ SCHMIDT CSABÁÉK! Tatabányán 5 évre kedvenc cégeiket bebetonozták

penzeso-schmidtcsaba.jpg

Utakat, járdákat és padkákat rengeteg helyen kell Tatabányán, ezt vitatni nem igazán érdemes.

Két nappal ezelőtt hirdették ki a Tatabánya Megyei Jogú Város közigazgatási területén található utak, járdák és padkák javítási és felújítási munkáinak elvégzésére 5 éves időtartamra megkötendő vállalkozási szerződés címet viselő pályázat eredményét.

Nem bíztak semmit, holmi jelentéktelen emberre, maga Schmidt Csaba volt a pályázat kapcsán a kapcsolattartó az önkormányzat részéről.

Nyilván meg van a jó oka, annak, hogy 5 ÉVRE (!) szó szerint bebetonozzuk a cégeket. Véletlenül se lehessen verseny ezzel kapcsolatosan.

Hogy melyik cégeket betonozták be?

Akik kicsit is nyomon követi az utóbbi időszak közbeszerzéseit, rögtön kitalálhatja! Igen, a Geotech Kft., Extreme-Park Környezetépítő Kft. és talán kevéssé ismertként a Vértesaszfalt Kft az érintett cégek. Ez a 3 cég, együtt, egyetlen ajánlattevőként adott be pályázatot a fentiekre.

Nyilván Schmidt “Szívlapát” Csaba tutira megizzasztotta őket, amit nem is mutat semmi jobban, minthogy az eredetileg becsült 1.552.010.818 Ft-os tervezett szintet az ajánlattevőknek sikerült hajszálpontosan eltalálniuk, hiszen ők összességében egy 1.558.000.395 Ft-os ajánlatot adtak.

El tudják képzelni, micsoda izzasztó küzdelem lehetett?

Na, jó, becsempésztek még egy apróságot, tudniillik, az adott éves mennyiségek a mindenkori éves elfogadott költségvetésben rendelkezésre álló forrás erejéig kerülnek meghatározásra.

Az elvégzendő munkákat az alábbiakban határozták meg:

Járda javítás, felújítás: legfeljebb15.000 m2/év, 75.000 m2/ 5 év

Út javítás, felújítás: legfeljebb15.000 m2/év, 75.000 m2/ 5 év

Padka javítás, felújítás: legfeljebb 3.000 m2/év, 15.000 m2/ 5 év

Kátyúzás: legfeljebb 6.000 m2/év, 30.000 m2/ 5 év

ebből téli kátyúzás: legfeljebb1.000 m2/év, 5.000 m2/ 5 év

Őket lehet hívni, ha valamivel nem elégedettek, tisztelt tatabányai polgárok!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5814162827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása