Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HIÁBA TILTOTTÁK EL ITTASSÁG MIATT! Az M1-esen Tatabányánál részegen kapták el megint, a szalakorlátnak vágódott

biroidontes-napi-hu.jpg

Az elkövetőt először, idén március 13-án ítélték el jogerősen ittas járművezetésért,  pénzbüntetést kapott illetve ugrott a jogsija.

Úgy döntött emberünk, hogy az ítélet nem rettenti el attól, hogy újra ittasan üljön gépjárműbe, és azt vezesse.

Ezek után, a jogsi nélküli férfi május 25-én az esti órákban ittasan vezette a saját személygépkocsiját Tatabányánál, az M1-es autópálya külső forgalmi sávjában.

A vádlott közepes részegen, a külső forgalmi sávból a menetirány szerinti bal oldali belső forgalmi sávba sodródott, majd a füves útpadkán áthaladva a szalagkorlátnak ütközött.

A vádlott  a baleset következtében 8 napon belül gyógyuló fej zúzódást,  hát zúzódást, valamint agyrázkódást szenvedett.

Az ügyészség a vádiratban a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben végrehajtandó fogházbüntetés kiszabását, a közúti járművek vezetésétől hosszabb időre történő eltiltását, és a felmerült bűnügyi költség megfizetésére kötelezését  indítványozta.

(Ügyészség)

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3814146971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása