Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NEM SEMMI CSÁVÓ: Házi őrizete alatt négy autót tört fel Tatabányán. Valami bűnöző-díjra gyúrt?

lop1.jpg

A Tatabányai Rendőrkapitányság eljárást folytat lopás vétség kísérlet, lopás vétség, valamint lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. György 30 éves tatabányai lakos ellen.A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy házi őrizetének ideje alatt, 2018. június 22-ére virradó éjszaka Tatabányán, a Blaha Lujza utcában egy Peugeot típusú gépkocsi ablakát betörte és abban kutatott.A következő éjszaka ismét visszatért ugyanarra a környékre, ahol további két autónak törte be az ablakát, de ekkor már autós rádiókat és navigációs rendszert sikerült zsákmányolnia.

Június 23-án éjszaka további egy gépkocsi ablakának üvegét kifeszítette, melyen keresztül az autóba bejutott, és az utastérben kutatott. A járőrök június 24-én éjfél után pár perccel a lakcímének közelében igazoltatták a házi őrizetben lévő férfit. A házi őrizet szabályainak megszegése miatt még ezen a napon őt bűnügyi őrizetbe vették. A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként, a tatabányai nyomozók június 25-én azonosították B. Györgyöt, mint aki gyanúsítható a négy gépjármű feltörésével.

lop2.jpg

A házkutatás során az ellopott tárgyakat a nyomozók lefoglalták és azokat a sértettek részére visszaadták. Az időközben június-26-án megtartott bírósági meghallgatásán a házi őrizet helyébe az eljáró bíró elrendelte az előzetes letartóztatását.

 

Fotó: police.hu

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5514078893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása