Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

!FAKING NEWS! A GROSICSBAN is lesznek meccsek az egy hét múlva kezdődő FOCI VB-n. Készüljenek!

grosics.jpg

Személyesen meg nem erősített forrásból ugyan, de most kaptuk a hírt, hogy nagy idők jönnek Tatabányán: nálunk is rendeznek majd meccseket a jövő héten startoló foci világbajnokság keretében.

Kiderült, hogy Oroszországnak még sincs kedve megrendezni, ezért a magyar fociőrült miniszterelnök pénzt nem sajnálva le is csapott a lehetőségre, a többi ország még fel sem ocsúdott. Az MLSZ körbetelefonálta a városokat és mi rögtön igent mondtunk.

Az erről szóló szerződést most már bármikor aláírhatják a felek, nagy lehetőség lehet ez a számunkra.

Azt is hallottuk, hogy a városvezetés nagyon gyorsan rendkívüli közgyűlést hív össze, hogy feltudjunk készülni a mérkőzések megrendezésére. Egy városházaszéli informátorunk szerint titokban már más irányt is szabtak a stadion felújításának a szakemberek, hogy méltó körülmények között tudjuk ünnepelni ezt a nem mindennapi eseményt. A nemrég leépített tatabányai csapatot is felszeretnék támasztani gyorsan, az előző tulajdonossal már folynak a tárgyalások, amely szerint gördülő peep show-k fogják a stadion lelátóit és a városunk utcáit róni, hogy a mérkőzések szüneteiben vagy az unalmas meccsek alatt is legyen látnivaló a kocsmában szurkolók számára.

Úgy tervezik, hogy a városvezetés különleges közleményben fogja megszólítani a tatabányaiakat, hogy a vb kezdetének időpontjára segítsenek befejezni a félbehagyott beruházásokat a megyeszékhelyen, például Dózsakertben vagy a buszmegállókat a város különböző pontjain. Ezért mindenki szabadnapokat vehet ki a költségvetés terhére ebben az időszakban, ha kell, bezárják az ipari parkot is.

Fontos, hogy miután már szállásokat nem tudnak építeni, ezért mindenkit arra kérnek, fogadjanak be és lássanak vendégül 1-1 szurkolót, nagyobb házakba pedig szurkolói csoportokat.

Tatabányára a szenegáliakat, az ausztrálokat és az Észak-Korea-ból érkezőket osztották be, ami azért fontos, mert holnaptól indulnak a nyelvtanfolyamok, hogy ne legyen senki olyan kuka, hogy némán lássa őket vendégül.

Fontos! Felfüggesztik 1 hónapra a migráncs- és Soros gyűlölő kampányt, mégis csak itt hagynak várhatóan egy csomó lóvét.

Össze kell fogni, meg tudjuk csinálni, hallottuk a politikusoktól, akik holnap reggel el is kezdik az egyik megálló felújítását, hogy ezzel is példát mutassanak a helyi polgároknak.

Jó hír, hogy a tervezett Putyin-szobornak csak augusztus elejére kell elkészülnie, és itt is maradhat később is, a pálya közepén.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr414030216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása