Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MIÉRT NEM HALAD RENDESEN A BUSZMEGÁLLÓK FELÚJÍTÁSA, és miért kell egyszerre feltúrni egész Tatabányát? Talán Szívlapátos Csabára várnak?

koforgalom_scs-facebook.jpg

Egy plasztikus véleményt küldött el nekünk egy tatabányai polgár, amelyben megosztja gondolatait a városi felújítás-dömpinggel kapcsolatban.

‘Én örülök minden értelmes fejlesztésnek Tatabányán és környékén. A minap az egyik ismerősöm kérdezte meg tőlem, hogy tök jó, ha felújítják a buszmegállót, meg építik a Bánhidai körforgalmat, meg persze nyomják Dózsakertet is, de nem lehetett volna ezeket a munkákat ütemezni esetleg? Jó kérdés, én sem tudom a választ. Ez a kérdés főleg a buszmegállóknál jutott az ismerősöm eszébe, amikor elhaladtunk a kocsival két buszmegálló-gödör mellett Bánhidán: nem a biztonság jutott eszembe az biztos. Nem értek hozzá, úgy látom, első körben fel -meg kiássák a megálló rehabilitációjához a gödröket, aztán hosszabb időre úgy maradnak, ott tátonganak az út szélén. Az nagyon rossz lenne, vagy valamiért technikailag nem megoldható, hogy egy vagy két buszmegállót elkezdjenek és be is fejezzék, csak utána álljanak neki a következőnek? Vagy akkor, amikor az egyik már legalább háromnegyedig készen van. Valószínűleg ez is ütemezés kérdése. Vagy úgy gondolkodnak, hogy  ha gyorsan felforgatjuk a várost, és a közlekedést, előbb lesz kész, addig meg a tatabányaiak kicsit morognak, de kibírják. Nem tudom, ha még pluszba elkezdik a kisebb-nagyobb járda meg parkoló felújításokat is, fel kell kötnünk a gatyánkat. Igaz, legalább szépül a város.”

 

Fotó: Schmidt Csaba Facebook-oldala

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9913998996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása