Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Különleges Silhouette Balett gála a Vértes Agorájában. A tatabányai Hattyú csoport már országos versenyen is bizonyított

hattyu.jpg

Pénteken tartotta Évzáró Gáláját a Silhouette Balett a Vértes Agorájában, ahol már hosszú évek óta folyik a Csáky Mária művészeti vezető által irányított  balettképzés. A tatabányai növendékeket immáron harmadik éve Zagyváné Ruppert Renáta pedagógus vezeti be a tánc világába. A tatabányai Silhouette Balett Hattyú csoportja idén ápírilisban- első országos versenyén- második helyezést ért el, ebből is látszik, milyen profi munka folyik az órákon, és ez megelőlegezi a további sikereket a többi csoport számára is.

kicsi_balett.jpg

Az évzáró gálaműsoron a tatabányai balerinák  oroszlányi társaikkal együtt léptek színpadra. Az műsor, mint mindig, most is tele volt meglepetésekkel, megható és örömteli pillanatokkal.

balerinak.jpg

A zsúfolásig telt színházteremben a nézőközönség láthatott klasszikus balett előadásokat és egészen attraktív kortárstánc produkciókat is.

 kortars_tanc.jpg

A Silhouette Balett megálmodója Csáky Mária kétszeres nívódíjas és megyei Prima Primisima-díjas táncpedagógus, aki 1993-ban Oroszlányban alapította meg iskoláját, amely azóta már több jelentős táncművészt felnevelt. Nem túlzás kijelenteni, ahol Csáky Mária növendékei, az általa megálmodott koreográfiával, elindulnak, ott borítékolható az első hely és a katarzis. A tatabányai “tagozat” már öt éve működik városunkban.

 

Fotó: Facebook, Vértes Agorája

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6113984980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása