Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

LEHET, HOGY CSODA TÖRTÉNIK MAJD TATABÁNYÁN: Valószínűleg vidám hangulatban újítják majd fel a Bárdos gimit és Kertvárosi Általános Iskolát

 bardos_g_infotatabanya.jpg

Ismét jó hírrel szolgálhatunk: egy több részből álló közbeszerzési eljárás keretében elvégzik a Bárdos gimi és Kertvárosi Általános iskola bizonyos szükséges rekonstrukcióit is.  Hurrá, könnyezünk a megrendüléstől, mindkét intézményre ráfért már nagyon a felújítás.

A Kertvárosi Általános Iskolában a következő feladatokat fogják elvégezni a nyertes cégek:

Egy sportudvar felújítása, növények telepítése. 171 db homlokzati nyílászárót cserélnek majd ki a szakemberek. 1 480 négyzetméteren a  vízszigetelést és lapostető hőszigetelését is elvégzik, 1 813 négyzetméteren pedig a homlokzati hőszigetelés és a csapadékvíz elvezetést. Valamint egy fiú és  egy lány WC öltözőt is kialakítanak. A beruházás költsége közel 91 millió forint.

A Bárdos László Gimnáziumban 1 265 négyzetméter tetőhéjazat cseréjét végzik majd el, 2 115 négyzetméteren a csapadékvíz elleni szigetelést és 190 négyzetméteren a magastető hőszigetelését is megoldják. Valamint különböző technikai eszközöket is beszereznek az iskola számára, ennek a beruházásnak a költsége 26 millió forint.

Az intézményekben folyamatosan zajló tanítás mellett szükséges elvégezni az építési feladatokat elsősorban a tanítási szünetekben az iskolai vezetés szakmai felügyelete mellett, az oktatás zavartalanságának biztosításával- áll a közbeszerzési dokumentumban.

Azt nem értjük pontosan, mit jelent, hogy az iskolai vezetés szakmai felügyelete mellett kell a munkát elvégezni. Lehet, hogy a tanárok fogják ellenőrizni folyamatosan a kivitelezést? Vagy diákokat vezényelnek a munkák helyszínére, hogy versekkel és énekléssel buzdítsák a szakembereket a minél jobb minőségű munkára?

A kivitelezési munkákat a SOLVA-Építő Kft. és a Unió-Formen Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. közösen nyerte el. Biztosan jól fognak szórakozni.

 Fotó: infotatabanya.hu

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!




A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6213903594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása