Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MI LESZ ITT? Az igaz Fideszesek, lassan rá sem nézhetnek a balosokra!! Mészáros Lőrinc főszerkesztője, cikkét megírta erről.

kezfogas-nem.jpg

Ismét nagyot alkotott a Szakács Árpád nevű újságíró, a 24 Órát és a Kemmát is birtokló Mediaworks főszerkesztője, a szemellenzős kormányszócső Magyar Idők hasábjain.

Most éppen túlmutatva a NER-ideológiáján nyal vagyis túlnyal,  már maga sem tudja, kinek, mikor nekiáll rettegni a balliberális értelmiségtől, és nagyvonalúnak igazán nem mondható cikksorozatban ostorozza azokat a művészeket, akik nem értenek egyet a kormánnyal, mégis meg mernek jelenni mondjuk egy könyvfesztiválon, vagy uram bocsá’ még pénzt is felvesznek a munkájukért. Tényleg hallatlan, gondolom, Szakács még az országból is kitiltaná őket. Emlékezzünk, ez a jóember nemrég azzal bizonyította intellektuális rátermettségét, hogy megírta a frankót a finn oktatási rendszerről, meg hogy a finn iskolások templomokat gyújtanak fel, tömeggyilkosságokat szerveznek, satöbbi. Nagymamám azt mondaná, gyakorló elmebeteg.

Szépen kilistázza még azokat az intézményeket, döntéshozókat, akik bármilyen formában érintkezni mernek a szerinte libsi alkotókkal. Nekimegy a jobboldalról felügyelt intézményeknek is, megkapja magáét a magyar filmipar, a Balassi Intézet, az MTI, mert szinte naponta számolnak be valamilyen balliberális művész munkájáról, a Fővárosi Önkormányzat, mert fenntartja a Katona József Színházat, de a Petőfi Rádió is, hogy balliberális zenéket ( az meg milyen?) sugároz, és így tovább. Az utolsó cikk egyenesen a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatóját, Prőhle Gergelyt veszi célba, amiért egyáltalán szerepelnek szerinte balos írók az intézmény programjában.

Pedig Prőhle aztán nem vádolható baloldali elhajlással: nagyköveti megbízatásai mellett mindhárom Orbán-kormányban államtitkári vagy helyettes államtitkári rangban szolgált, civilben pedig a magyar evangélikus egyház országos felügyelője, vagyis világi vezetője. De Szakács urat ez egyáltalán nem érdekli.

Szegény nagyon fél ezektől az emberektől és írásaiból az is kiviláglik, hogy ha tehetné még a balra fordulást is megtiltaná, olyan világban élne legszívesebben, ahol csak jobbra lehet kanyarodni és az emberek szívét is átrakatná Istennel a jobb oldalra.

Szakács egyébként a Mészáros Lőrinc vidéki laphálózatának főszerkesztője, és ahogy elnézem, nagy karrier vár rá, ha tovább viszi, ezt a még Bayer Zsolt elfogultságát is megszégyenítő vonalat. Bár írni nem nagyon tud, de attól még kiütheti a nyeregből a Zsoltit.

A normális európai -és tényleg polgári gondolkodású jobboldali emberek most fogják a fejüket, és szégyenkeznek Szakács miatt, ebben biztos vagyok, mert gyűlölet-cikkeiből nemcsak a jobboldali alapállás hiányzik, hanem az értelmiségi is. Olyan világot képzel el, ahol még ennél is jobban leural mindent a kormány, és egyszerűen nem hagy levegőt senkinek, aki másképp gondolkodik. Ha ez így megy tovább hamar eljutunk a balos vagy annak nevezett emberek bebörtönzéséig is. Ez lenne a szép új világ? Erre szavaztak az emberek? Kétlem.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1813894928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása