Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Édesanyját védte az a 19 éves fiú Tatabányán, aki egyetlen ütéssel megölte a nagybátyját

gyilkosfiutbanya.png

Kiszivárogtak információk a támadó vallomásáról: édesanyját védte az a 19 éves fiú Tatabányán, aki egyetlen ütéssel ölte meg a nagybátyját.

Az asszony és a bátyja még napközben vesztek össze azon a bizonyos április 24-i napon, később aztán a 19 esztendős fiú ezt megtudta, majd azonnal felhívta a nagybátyját, mondván, ha valamit szeretne az édesanyjától, azt vele beszélje meg. A fiú azonban a vita közben leütötte a férfit, aki a földre esett, aminek következtében súlyosan megsérült a feje, pár nappal később pedig meg is halt.

A fiatal a vallomásában beszámolt arról, hogy a nagybátyja rendszeresen agresszív volt az édesanyjával, emiatt többször előfordultak családi viták, de a fiú mindig édesanyja védelmére kelt.

A szomszédok szerint nagyjából fél órán át ordibáltak egymással a felek, majd ezután a 19 éves fiú nagyon dühös lett, hirtelen megütötte a nagybátyját, aki az útra esett.

A vitának többen is a szemtanúi voltak, ők hívták a mentőket, akik a 46 éves férfit súlyos fejsérülésekkel vitték kórházba, ahol pár nappal később meghalt.

A rendőrök a 19 éves fiút még a nagybátyja halála napján kihallgatták, őrizetbe vették, hamarosan pedig előzetes letartóztatásba is kerülhet.

(hirpatak)

 

Fotó: Tények

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3813893328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása