Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ANYÁM BEÁJUL, AMIKOR FÖLDET ÉR! Új szórakozási forma terjed Tatabányán a buszokon. “Rapperek és távolba ugrók” a T-Busz járatain!

buszleszallas.jpg

Először azt hittük, hogy csak olvasóink élénk fantáziája mondatja velük, hogy kattognak a buszok illetve, hogy a sofőrök az új csuklósok kapcsán nem állnak a helyzet magaslatán.

Aztán láttunk 1-2 videót meg az itt lévő képeket, és minden a helyére került.

Megérkeztek az új MAN buszok Tatabányára, szépek is meg minden, de némelyik busz állítólag annyira kattog a csukló résznél, hogy attól féltünk, szétesik. Nagy szégyen lenne! Aztán rájöttünk, hogy ez direkt lehet így: valószínűleg ütemet tartó kattogó-gépeket építettek be a buszokba a szakemberek, hogy segítsenek, ha valamelyik  tatabányai polgár rapsztár szeretne lenni. Ez a kattogás segít ritmusban maradni, és úgy nyomják majd a rappet a buszozók, hogy Majka is megirigyelhetné.

De nemcsak a rapperek örülhetnek az új buszoknak. A nyugdíjasok egészségéért sem kell aggódnunk többet, mert akár megrendezhetik az első Tatabányai T-Busz Távolba Ugró Versenyt. Most folyhatnak a felkészítő edzések, ezért állnak be valószínűleg a buszmegállókba meghatározott távolságra a sofőrök, hogy minél nagyobbat lehessen ugrani leszálláskor a járművekről. Ezzel nem csak a felkészülést segítik, de a szív-és érrendeszeri problémákra is jó hatással lehet a távolba lépés vagy ugrás.

Szóval, mi jónak és egészségesnek tarjuk ezt az új irányt, talán lehetne Schmitt Pál, volt köztársasági elnök a T-Busz arca Majkával, ha javasolhatunk valamit.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8313878100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása