Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Már a temetkezés sem lesz a régi Tatabányán: Hatalmas változásokat jelentettek be

temeto.jpg

Hatalmas, az egész megyét megrengető fejlesztést jelentettek be nemrég Tatabányán, amely az egész város jövőjét is meghatározhatja a továbbiakban

Nem, kedves olvasóink, nem az új vasútállomásról építéséről van szó, dehogy, sőt a Cifra Palotáról sem.

A grandiózus hír az, hogy most már a Fő téri T-Szol irodába mehetünk be, ha meg akarjuk hosszabbítani a sírhelyek feletti rendelkezés jogunkat. Varázsütés és gongszó: Ezért nem kell többé a síkvölgyi ügyfélszolgálra kiutaznunk.

És bizony, ehhez egy országgyűlési képvisel befolyása kellett.

“Megkerestem a szolgáltatást végző T-Szol Zrt vezetőjét, aki egy hónapon belül biztosította az alapvető szolgáltatások városon belüli elérhetőségét. Mától azoknak, akik szeretnék meghosszabbítani a sírhelyek feletti rendelkezési jogukat, elegendő lesz a Fő téri ügyfélszolgálatot felkeresni”-írja Bencsik János a Facebook-oldalán.

Remélem, elővették már a behűtött pezsgőt, a konfettiket, és behívták a tánczenekart a nappaliba, mert ez akkora, de akkora hír, hogy még a környező bolygókról is érkeztek küldöttségek, hogy megcsodálják. Azt is rebesgetik, hogy nálunk fogják tartani az univerzum Nagy Halálnapi ünnepségét e hír hallatán. Annyi ufó fog leszállni a városban, hogy nagyot kaszálnak majd a szórakozóhelyek. Ja, hogy alig vannak? Mindegy.

Tényleg egy sánta hírt egy országgyűlési képviselővel együtt kell bejelenteni? Mondjuk választási hajrá van meg minden. Remélem, nem fognak minden felújított klotyóról is külön sajtótájékoztatót tartani a későbbiekben. Állnak majd a nemzeti budik mellett és nyomják a pátoszt. Szép lenne, lehet még sírnék is. Vagy most már számíthatunk ilyenekre, hogy téglánként fognak átadni épületeket: “Kedves tatabányai polgárok, a mai nap újabb téglát helyezett el Kovács Imre nemzeti kőműves az xy építkezésen. És ma még egy egész falat is felépít, ez a bizonyítéka annak, hogy dübörög a gazdaság, és az oktatás szárnnyal…” mondják, írják majd a kommunikátorok.

Azért azért is nevetséges a hír, mert egyébként az új sírhelyek megváltása és a temetkezési ügyintézés marad a régi helyén.

Nagyjából olyan súlyú hírt vertek ilyen nagydobra, mintha a kedvenc kocsmámban  plusz egy sörfajtával bővülne a kínálat.

Röhej.

 

A fotó illusztráció

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7113788286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása