Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Reméljük, felújítják a Herman iskolát mielőtt az Árpádosok átmenetileg beköltöznek, avagy a tatabányai 22-es csapdája

cimlap.jpg

A Herman iskolába költöznek az Árpádosok, amíg felújítják a gimnázium épületét, legalábbis ilyen híreket hallani. Ha ez igaz, akkor nem lennék a helyükbe, ugyanis elég ramaty állapotban van a Herman suli, inkább felújításra szorulna, mintsem hogy egy jelentős városi intézmény költözzön oda, igaz csak ideiglenesen.

bejarat.jpg

kivul_graff.jpg

A képek elég zord állapotokról tanúskodnak. Már a bejárati ajtóra fújt graffiti sem arról tanúskodik, milyen jó helye lesz itt a jövő értelmiségét nevelő iskolának. Az ajtó melletti “hajléktalanszálló” is ezt a benyomást erősíti. Hacsak nem az alázatra nevelés céljából van ott: hogy ha nem tanulsz, itt lészen lakásod. Ráadásul, ha hihetünk a szemünknek, az egyik terem teljesen be van ázva.

terem_inkabb.jpg

kivul2.jpg

A képek alapján csak azt tudjuk mondani, hogy előbb a Hermant kellene felújítani, hogy az Árpád gimisek átjöhessenek ide, mert ha nem így történik, azt a traumát nem felejtik el egyhamar a tanárok, diákok és a szülők sem.
kivul4.jpg

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9113764604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása