Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Ezek után légpárnás babakocsit vásároljanak a kismamák Tatabányán, ha normálisan szeretnének közlekedni a városban?

babakocsi.jpg

Több helyről kaptunk már információt arról, hogy nagyon nehéz babakocsival közlekedni a városban. Mindenhol durva akadályok, morcos kráterek fogadják a gyermeküket tologató kismamákat. Talán egy megyeszékhelyen nem ilyen állapotban kellene, hogy legyenek a járdák, az utak.

Ahogy egy kismama olvasónk kellően plasztikusan megírta:

“Hét hetes a fiunk, a kelengyepénzről talán most küldtek levelet, itt az értesítő a kezemben, de van egy kis gond, eljutni babakocsival bárhová a városban kész horror, legyen az posta, gyermekorvos, kórház. A fotót a kórházból jövet készítettem. Gyorsan megyünk a levélért is, utalják a kelengyepénzt, mert kell a pénz egy új, kétéltű babakocsira. Mindenhol tócsák, bukkanók, gödrök, csúszós levelekkel berakódott meredek lejárók vagy csak lépcső... Lehet, hogy nem tudunk majd elúszni a járdán szavazni se!?”

A főtéri dagonyáról mi is írtunk már, ezek szerint, mások sincsenek jobb véleménnyel a kialakult helyzetről.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr513722972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása