Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Vadnyugati demonstráció Tatabányán, avagy miért lesz február elején a Gál lakótelepi kilakoltatás ürügyén tüntetés?

eleg_volt.jpg

Demonstrációra készül egy csoport a - szerintük - jogtalan Gál lakótelepi kilakoltatás ürügyén. A szövevényes ügy másik szereplőjének véleményét éppen egy tegnapi cikkünkben ismertettük.  Mi nem szeretnénk igazságot osztani, de a demonstráció Facebook-oldalát olvasgatva azért találtunk pár furcsaságot, és lennének észrevételeink.

Azért az elég ijesztő szerintünk, amikor csoport tagjai vagy szervezői “nyomoznak” a kilakoltatást kérő fél illetve például a munkájukat végző rendőrök ellen. Legalábbis erre a következtetésre jutottunk, például ebből a posztból:

“Erről a ... kiderült 1-2 dolog, úgyhogy elég sok címünk lesz, “ -írják. Még ha igazuk is lenne a demonstráció szervezőinek, biztosan nem tesz jót az ilyen típusú ügyeknek, ha boszorkányüldözésbe kezd bárki is az érintettek közül.

Ráadásul most a tulajdonos személyénél is tovább mennek: a kilakoltatásra odavezényelt rendőrök és a végrehajtó személyes adatait kérik megszerezni a tagoktól, ami szintén félelmet keltő és valószínűleg jogszerűtlen. Mit szeretnének, ezeknek az embernek a háza elé mennek majd tüntetni?

Ha már tüntetés, miért nem azoknak a politikusoknak és vezetőknek a háza elé mennek, akiknek a pártja és szervezete nehéz helyzetbe hozta a devizahiteleseket, és akik megszavazták ezeket a döntéseket anno? Ezért is elég gyanús nekünk ez a dolog.

Vagy lehet, hogy  egy ilyen nem kellően átgondolt vagy éppen áltüntetéssel szeretnék egyesek ellehetetleníteni a devizahitelesek érdekeiért küzdő civil kezdeményezéseket?

Előbb-utóbb úgyis kiderül az igazság.

 

A kép illusztráció

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6313614125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása