Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tatabányai kis színes: mit tegyünk, ha a kisfiunk még kicsi, de pelust annál többet “termel” és a szemetes cég a nyakunkon hagyja?

kuka-pelenkaszatyor-tb.jpg

Elindítjuk helyi kis színes rovatunkat, amelyben időről időre a beérkező és a mindennapjainkban előforduló, apróságnak tűnő, de sokakat érintő megoldásra váró ügyekkel foglalkozunk.

Ma, egy kisfiú anyukája írt nekünk, a jelenleg megoldatlan használt pelenka helyzetről.

Azt gondoljuk nem ő az egyetlen, akin valószínűleg ez a kérdés ki fog.

Változtatás nélkül idézzük levelét:

“Már nem  tudom hova fordulhatnánk az üggyel mert megkeserítik az életünket.

A történet :

Harc a szeméttel

Lassan 2 éve, hogy kertesházba költöztünk, azóta nem vagyunk túl jóban a szemét szállító társasággal. Rögtön első alkalommal eltörték a kukánkat. Akkor azt hittük gyárilag hibás ahonnan rendeltük webáruház kicserélték szó nélkül. 1 hétre rá ismét eltörték..

Nagy húzavona telefonálgatások után elvitték "megjavították" (műanyagot Forrasztottak?)  ahogy dobálják rángatják beakasztják nemcsoda, hogy agyonn törték a kukát... Majd jött a lomtalanítás a háztartási szemét egy részét szétszórva itt hagyták majd miután telefonáltam megígérték, hogy vissza jönnek és elviszik... Azóta is jönnek.

Mai napon a kukámba lévő szemetet( Mert azt mondták csak azt viszik el ami a kukában van..nem volt rácsukva a teteje de benne volt) szóval ami benne vokt a kukában kivették a 2 zacskót és félre dobták, én kiszóltam nekik, hogy ez milyen dolog.. Erre ők közölték, hogy az plusz szemét. Úgy látszik ők már szemmel mérnek. Megint telefon... hölgy azt mondja szól nekik vissza jönnek elviszivik, majd vissza hívtak, hogy hát az nem 120l már??? De a lakótelepekről a kuka mellől a több tonna plusz szemetet  elviszik tőlem a 2 zacskót nem tudják elvinni ami benne volt!!! Van egy 4 hónapos kisfiam aki az egész szemetest meg tudja tölteni 1 hét alatt pelenkával.

Akkor most mit csináljak? Vigyem a lakótelepre vagy a  szemetesek ügyfélszolgálati irodájába? Ha ezt teszem engem büntetnek meg. Hova lehet ezzel fordulni? Elég unalnas, hogy állandóan harcolni kell a kukásokkal mert Istennek képzelik magukat és rendelkeznek arról, hogy kinek mennyi szemetét viszik el... Holott sehova nincs leírva h ami a kukába van azt kivehetik és a házam elé dobhatják.

Ha én így végezném a munkám már elmarasztalnának.   

A levélben felvetett kérdés teljesen jogos, kíváncsiak vagyunk az illetékesek válaszára!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr413567789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása