Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Nem csitul a a tatabányai autóbusz közlekedéssel kapcsolatos elégedetlenség. Önöknek mi a véleményük róla? Mondják el, SZAVAZZANAK RÓLA!

tbusz-hakni.JPG

Sok tízezren tapasztalták Önök közül, január 1-én megkezdte helyi közösségi közlekedési szolgáltatását a T-Busz Kft.

Előzetesen is többen jelezték fenntartásaikat, hogy nem látható, mitől lesz zavartalan a működés az elejétől, hiszen minden új lett volna a tervek szerint és kívülről nem látható módon gyakorlatilag próbaüzem nélkül vágtak neki ennek a radikális változásnak. Sajnos, az utasok visszajelzése alapján beigazolódni látszanak az előzetes kritikák is. Mindössze 4 nap telt el, de a panaszok jelentős száma komoly változásért kiált.

Tegnap elküldtük nyílt levelünket a helyi közlekedéssel befolyással bíró vezetőkhöz, néhány napon belül érdemi választ kell nyújtaniuk a megfogalmazott panaszokra, hiszen közös érdek, hogy minél elégedettebb legyen az utazóközönség.

Tekintettel arra, hogy próbaüzem nélkül vágtak neki a szolgáltatásnak, ezért várható volt, hogy hibák előfordulnak a napi működés során, de a hozzánk érkező reklamációk sokrétűsége és mennyisége gyors változásokért kiált. Információk keringenek arról, hogy március végére tervezték a módosításokat a menetrendben, de mi úgy gondoljuk, hogy a kérdés addig nem várhat.

A közösségi közlekedésre az itt lakók nemcsak az adóforintjaikat áldozzák, hanem a bérlet- és jegyvásárlással direkt módon is hozzájárulnak a szolgáltatás finanszírozásához, éppen ezért jogos elvárás, hogy maximálisan vegyék figyelembe az itt lakók érdekeit és csökkentsék minimálisra a panaszok számát.

Leszögeznénk, hogy tisztában vagyunk mindannyian azzal, hogy mindenki kedvére nem lehet tenni. Ezzel természetesen minden reálisan gondolkozó utas is tisztában van.

Úgy gondoltuk, hogy a magunk eszközeivel igyekszünk hozzájárulni, hogy ez a mindennapokat érintő szolgáltatás színvonala érdemben javuljon.

Létrehoztunk egy szavazó felületet, ahol a különböző csatornákon beérkezett véleményeket vettük figyelembe.

Itt az alkalom, hogy elmondják véleményüket, akár pozitív, akár negatív!

NEM KELL MINDEN KÉRDÉSRE VÁLASZOLNI!

Mennyire elégedett Ön az alábbiakkal?

Köszönjük válaszait!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr10013551219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása