Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Hatalmas illegális szemétlerakóhely a Népház-liget mögött Tatabányán

sz3.jpg

Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket Tatabánya egyik legnagyobb illegális szemétlerakójára, amely a gyönyörűen felújított Népház-liget mögötti garázssorral szemben terül el, egy völgyben, ahol pár évtizede még pecáztak a patakban a környékbeliek.

sz4.jpg

Ha az ember fentről lenéz a völgybe szörnyű látvány fogadja, ahová a szem ellát mindenhol szemét. Valószínűleg, más ugyanis nehezen képzelhető el, teherautóról szórják le a szemetet ide, a mást nem tudok mondani, környezetbűnözők. Hihetetlen ez a közöny, amiről ez a szeméttelep árulkodik, ráadásul nem is külterületen van, ami nem felmentő körülmény. Ha így halad a dolog, még pár év és feltöltik majd szeméttel ezt a kis völgyet, és lesz majd meglepődés. Addig meg senki nem tesz semmit. Azt nem értem, hol vannak közterület-felügyelet "kommandósai?"

szlerak1.jpg

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9813521727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása