Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Egy busszal elszámolta magát a T-Szol, gyorsan beszereznek még egyet

 csulos.jpg

 

Valami zavar kerülhetett az erőbe ismét a T-Szol-T Busznál, ugyanis a közbeszerzési dokumentumok szerint november 23-án, az az tegnap, eszükbe jutott, hogy be kellene még szerezni egy csuklósbuszt. Micsoda előrelátás, micsoda tervezés! Hát, istenen, van úgy, hogy egy busz lemarad. A mai időkben meg pláne.

Ez áll a közbeszerzésben: “1 db új, Euro 6 dízelmotorral szerelt alacsonypadlós városi csuklós autóbusz szállítása, a kapcsolódó szolgáltatásokkal együtt.”

Reméljük, hogy jövőre nem az lesz az uralkodó gyakorlat, hogy havonta próbálnak meg buszt szerezni valahonnan, mert ahogy elindul az új buszos cég Tatabányán, rájönnek, hogy kevés jármű. De ezek után attól is félhetünk, hogy nem egyszerre fognak rájönni, hanem részletekbe. Na akkor lesz majd nem mulass az utasoknak. Vagy majd visszabérelnek pár, a kanyarban majdnem széttörőt buszt a régi cégtől, aki mosolyogva a dupláját kéri értük? Remélem nem lesz igazunk, és minden pikkpakk menni fog, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. De mi van akkor, ha hiányzik pár lap a nagykönyvből?

A közbeszerzést ide kattintva olvashatja.

 A kép csupán illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9213364443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása