Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Schmidt Csaba vagy a tatabányai polgárok élnek alternatív valóságban, avagy jól működik Tatabányán a közterületek karbantartása?

“Tereprendezés az Almafa utcánál

A „kis” Hadsereg utca mellett az Almafa utcai buszmegálló is megszépült: az elburjánzott cserjéket kivágták, a zöldhulladékot elszállították a szakemberek, így a terület sokkal rendezettebb lett. Emellett a buszra várakozók biztonság- és komfortérzete is sokat nőtt a tereprendezés nyomán. A most elültetett facsemeték és rózsatövek hamarosan még szebbé varázsolják majd a környéket.”-írja a polgármester a Facebook-oldalán, és illusztrálja is szépen, hogy minden okés.

tereprr_scmidt_facebookja.jpg

Majd ezt  levelet kapjuk egy tatabányai polgártól, aki szintén mellékel képeket hozzá:

“Minap olvastam Schmidt Csaba bejegyzését miszerint a Kölcsey út és az Almafa út közti buszmegálló mögött, kis területen, tereprendezést végeztek. Tényleg csak kis területen! Mivel lentebb nem sikerült jutni. Mostanság gombamód szaporodnak a kertes házakból kitermelt mindenféle zöld és egyéb hulladékokból álló szemétkupacok. Szuper látványt nyújtanak!

terep1.PNG

Többnyire a lakók hordják ki a hulladékukat saját portájuk előtt lévő zöld területre és biztos vagyok benne, hogy ezek eltüntetése nem is közterületi pénzből kellene megoldani. A hülyeség gyorsan tanulandó és mint látjuk ragályos is! Érdekes mód máshol megtudják oldani kertvárosban ezt a problémát, ahol nem áll rendelkezésre ekkora zöld terület?

terep2.PNG

Gondolom komposztálják, kidobják apránként a saját kukáikba vagy sorolhatnám. Egyes kupacok majdnem már emberméretű magasságokat is elérnek. Csatolok pár fényképet a levélhez szemléltetésképp. Engem személy szerint zavar! Napi szinten élmény látni az ilyen környezetet és azt, hogy növekednek eme kupacok!”

terep3.PNG

Mi azt gondoljuk, hogy a győzelmi jelentések írása helyett, most már a hétköznapok megrendezésére kellene koncentrálni.

terep4.PNG

Önök mit tapasztalnak, ez egyedi eset, vagy valaki tényleg nem jár Tatabányán a földön?

 

Címlapfotó és kép: Schmidt Csaba Facebook-oldala, egyéb

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8813232027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása