Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Lebukott két díler, akik az egyik legveszélyesebb drogot árulták. Komoly gondot jelent a herbálozás Tatabányán

cucc.png

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség bűnszövetségben elkövetett kábítószer kereskedelem bűntette miatt emelt vádat azzal a 20, és 21 éves férfival szemben, akik Tatabányán herbált árultak az ismerőseiknek.

Mindkét férfi rendszeresen fogyasztott kábítószert. Az elkövetők megállapodtak abban, hogy kábítószer fogyasztó életmódjuk finanszírozása érdekében közösen vásárolnak és értékesítenek herbált. Ennek megfelelően 2016. június és 2016. október hónapok között hetente kétszer Budapestre utaztak, ahol ismeretlen személyektől megvették a bódító hatású anyagot. A férfiak ezt követően a kábítószert a tatabányai lakásukon, illetve annak környékén árusították 1000 forint/pakett áron.

A férfiakat 2016 októberében a lakásukban kábítószer porciózás közben a rendőrök tetten érték. Itt a nyomozók a kábítószer tárolásához, szétosztásához, méréséhez és fogyasztásához szükséges eszközöket foglaltak le.

Az elkövetők által értékesített kábítószer hatóanyag tartalma nem érte el a jelentős mennyiség alsó határát.

A kábítószer kereskedők a cselekményt bűnszövetségben követték el, így a bűncselekmény öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az egyik férfi börtönbüntetését tölti, míg társa házi őrizetben várja a tárgyalást.

(ügyészség)

Címlapfotó: ugyeszseg.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4513217575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása