Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Appra fel magyarok! Elindult a pénzdíjas pályázat

app_emagyarorszag_hu.jpg

Február végéig lehet nevezni a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által idén ismét közösen meghirdetett 1app alkalmazásfejlesztő versenyre, olyan saját fejlesztésű, magyar felhasználóknak szóló mobilalkalmazásokkal, amelyek egy okosváros lakóinak nyújtanak hasznos szolgáltatásokat.

A verseny célja a programozók legújabb generációjának támogatása, akikben megvan a mobilalkalmazások fejlesztéséhez szükséges újszerű, kreatív szemlélet és nyitott hozzáállás.

A versenyre középiskolai tanulók, vagy főiskolai, egyetemi hallgatók nevezhetnek február 20-ig. A jelentkezőknek a http://1app.mik.bme.hu címen kell regisztrálniuk, ugyanitt tudják feltölteni az alkalmazás elérhetőségét, rövid leírását, valamint a forráskódot. A beérkezett pályamunkákat a NISZ Zrt. és a BME Mobil Innovációs Központjának szakértői értékelik.

A verseny dobogósai 500, 300, illetve 150 ezer forintos pénzdíjat, valamint a szervezők és támogatók termékeiből összeállított ajándékcsomagokat vehetnek át a február végi eredményhirdetésen és díjátadón.

A versenyen leadott mobilalkalmazások a fejlesztő tulajdonában maradnak. A kiírók a beküldött alkalmazásokat nem publikálják, illetve használják élesben, inkább ösztönözni szeretnék, hogy a kódolósában jártas fiatal fejlesztők összemérjék tudásukat.

(MTI)

 

Címlapfotó: emagyarorszag.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6113205735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása