Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Lakossági fórum a légszennyezettség csökkentése érdekében Tatabányán

legszenn_forrasradio.jpg

A légszennyezettség csökkentése érdekében a helyi önkormányzattal együttműködve a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. lakossági fórumot rendez.

A légszennyezettség az egyik legjelentősebb egészségkárosító tényező. Földünkön évente több mint 3 millió emberéletet követel. A levegőminőség javítása, a szennyezőanyagok kibocsátásának csökkentése közös érdekünk!

A hazai levegőszennyezés egyik legsúlyosabb problémája, a kisméretű szállópor szennyezés (PM10), amelyhez a közlekedés mellett nagyban hozzájárul a nem megfelelő lakossági tüzelési szokások, a kerti és egyéb háztartási hulladékok égetése.

A fórum programja:

17:00-17:05 - Megnyitó

17:05-17:25 - Légszennyezés helyzete és hatása hazánkban

17:25-17:45 - Környezetbarát fatüzelés

17:45-18:05 - Házi és közösségi komposztálás gyakorlatban

18:05-18:25 - Korszerű hulladékgazdálkodás Tatabányán –

18:25-18:40 – Kérdések, válaszok

18:40-18:50 – Edil Kamin bemutató autó megtekintése

Továbbá lehetőség lesz egy működő pellet és fa tüzelőberendezés megtekintésére is!

Időpont: 2017. november 15. szerda, 17-19h

Helyszín: Vértes Agorája fsz-i előadóterme, 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.

A rendezvény helyszínén díjmentes kiadványokat biztosítunk az előadás témájában. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

(tatabanya)

Címlapfotó: forrasradio.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8713120058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása