Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Magára hagyva fekszik a kidőlt buszmegálló Tatabányán: Reméljük, hamarosan felébrednek az illetékesek, és megoldják a helyzetet

kidolve.jpg

Ma reggel 8 óra előtt elmentünk megnézni, mi a helyzet a tegnap a vihar által kidöntött buszmegállóval a Gál lakótelep közeli Lidl előtt. A képek jól mutatják, hogy eddig a fura dőlt helyzetéből lefektették, most téli álmát alussza, reméljük, hamarosan jönnek és csinálnak vele valamit. A sok üveg-vagy plexi darabot például már hajnalban igazán eltakaríthatták volna körülötte.

rozgites.jpg

Sokat gondolkodtunk rajta, hogy miként dönthette le lábáról a szél a buszmegállót, megnéztük a rögzítést, és mivel nem vagyunk szakemberek csak halkan jegyeznénk meg, talán nem volt megfelelően rögzítve az építmény.

lyuk2.jpg

lyuk.jpg

Gondoljuk, ezekbe csavarozták le a buszmegállót pár helyen, de  mintha nem tűnnének túl mélynek ezek a lyukak.

szembol.jpg

Bízunk benne, hogy hamarosan elrendezik szegény buszmegálló sorsát, példának okáért lerögzítenek egy ugyanilyet most már szakszerűen, és megkeresik a felelősöket.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5513116466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása