Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A pofátlanság netovábbja Tatabányán: kiszívták az utolsó csepp benzint is az utcán parkoló autóból

benzinlopas_infopapa.jpg

Egy felháborodott tatabányai polgár írta ezt a pár sort a Tatabánya-hallottam Facebook-csoportba. Szeretnénk erre a problémára felhívni a figyelmet, hogy ne forduljon elő soha többé.

“Annyira bosszantó mert azt hittem ez egy régen lecsengett dolog de nem úgy néz ki Ma délelőtt vettem észre, hogy a Gelatónál a Köztársaság úti zsúfolt parkolóban a 17 éves Opelemről ellopták a tanksapkát és kilopták a benzinemet!! (ami azt hittem fizuig kitart)  Ekkora szemét pofátlan embert! Most én is tegyem azt? Tette ezt sűrűn lakóházaktól körülvéve”

Sajnos vannak még gátlástalan emberek, akik nem gondolnak arra, hogy mi van akkor, ha az illetőnek mondjuk sürgősen a kórházba kellett volna szállítania valakit, vagy a munkából késne el, ha nem tud elindulni, és esetleg kirúgják, de még számtalan variációt fel tudnánk vázolni.  

Az ilyen és hasonló esetek miatt érzi azt az ember, hogy hatalmas bajban van a társadalom..

 

A kép illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8513113496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása