Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A városlakók razziázzanak a városban illegális szemetelőke vadászva, avagy mikor lesz rend és tisztaság Tatabányán?

szemet.jpg

“Segítséget szeretnék kérni olyan ügyben , hogy a bánhida -Sárberek közti gyalogos vasúti felüljáronál kb. 6 hete nem ég a Bánhida oldalon a lámpa ( vandálok összetörték a burkolatot ) és este bizony nagyom sötét van a lépcsőn közlekedve.

A másik probléma többször helyeznek el a híd alatt hulladékot lomot szemetet pl a múltkor 9 zsák döglött cementet (az a baj későn vettem észre már,) valami multinak a bevásárlókocsiját tolva futottak el. De rendszeresen hordanak oda fekete zsákokat is. Én is itt építkezem de én konténert rendelek meg utánfutóval hordom a hulladékudvarba a szemetet. Nem lehetne valamit tenni ez ügyben ? Kérném a városvezetés valamilyen formában oldja meg az ügyet !” -írja egy városlakó az Élhetőbb Tatabányáért Nyíltan-Őszintén! Facebook- csoportban. Ismét azt kell mondanunk, hogy az eddigi szemétkérdés-stratégia nem fogja megoldani  az illegális szemételhelyezők problémáját, ami tényleg az emberi morál és intelligencia kérdése. És nem lehet minden bokor mellé közterület-felügyelőt rendelni, azt is tudja mindenki. Viszont fel kell pörgetnie magát a városvezetőknek az ügyben, mielőtt eltemet minket a szemét. Ráadásul azt azért tudniuk illene a köztereseknek hol vannak a “legnépszerúbb” szemétlerakók a városban.

Még egy bejegyzést szeretnénk idemásolni a Tatabányán Hallottam Facebook-csoportból is:

“Az (....) kis szürke Toyota vezetőjének üzenem, hogy szégyellje a pofáját, hogy nő létére ennyire szarik a környezetre, meg mások munkájára, ugyanis itt nyár elején szépen rendet raktak a közmunkások. Szabad rendet rakni, vagy az udvarodon fog mind kikötni, a tiéd vagy sem…

szemetlarkas.jpg

Most akkor fogjanak össze a tatabányaiak és járják a várost szemetelőkre vadászva? Legyen egy civil szemét-riasztó szolgálat, hogy tényleg történjen valami?  Ja, mostanában szitokszó lett a civil, tényleg.

Címlapfotó és kép: Facebook, Tatabányán hallottam / Fehér Nóra

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3713049250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása