Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Gyalogosan, életveszélyes közlekedni a tatabányai kenyérgyár környékén?

jarda-kenyergyar-eromultp-googlemaps.jpg

Egy felháborodott városlakó posztolta ki ezt a pár mondatot az Élhetőbb Tatabányáért Nyíltan-Ószintén! Facebook csoportba. Arra gondoltunk kicsit segítünk, hogy az illető minél előbb megnyugtató választ kapjon.

“Szeretném megtudni, ki az illetékes bár van fogalmam kire tartozik. Az Erőmű lakótelep s a kenyérgyár közti gyalogjárdán sokszor nem lehet közlekedni, mert ott éppen személy autók, teher autók, kamionok parkolnak veszik ki a pihenőidőt, ott alszanak. Mélységesen felháborító, hogy ezt megtehetik, a gyalogosok, a kerékpárosok kénytelenek a nagy forgalmú útra kimenni ahol sokszor 80 100 Km / h sebességgel közlekednek nagyon sokan egyáltalán nem foglalkoznak a lakot területtel. Szeretném megtudni, minek kell még történni ahhoz, hogy az illetékesek akiket már nem egyszer megkerestem ez ügyben, a Polgármester úr - nak is írtam, sőt az előző Polgármesternek is. Természetesen válaszra sem méltattak, nem, hogy intézkedjenek.

Ugyanígy rettenetes a kenyérgyári útkereszteződés és a Környe felé vezető úton az OVIT al állomásnál mit művelnek a gépkocsi vezetők ha figyelnék az illetékesek lehetne kicsit szankcionálni, nem egy esetben 2 autó előzi a járműforgalom elől elzárt területen a szabályosan haladót, természetesen nagyságrenddel a megengedett sebességhatár felett.”

Azt gondoljuk megoldás lenne ha a korlátokat meghosszabbítanák a kérdéses szakaszon.

kép: googlemaps (illusztráció)

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6612966795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása